Frank Vialon

Diplômé de l’école hôtelière Alexandre Dumas de Strasbourg, Frank est formateur avec une solide expérience en matière de coaching, de formation et d’éducation des adultes. Huit ans d’expérience dans la vente dans le secteur de la gastronomie ainsi que vingt ans d’expérience dans le secteur de l’hôtellerie, dont quinze en tant que chef de cuisine complètent son parcours. Il place les personnes au centre de ses formations et les aide à renforcer leurs connaissances.

Frank Vialon

You may also like

Hotelis Academy: Developing the skills of local hospitality professionals

Hotelis Academy: Developing the skills of local hospitality...

It is a well-known fact that Switzerland is home to some of the best hospitality...

  • Training
Why should we prioritize continuous training? 7 compelling reasons for Swiss hospitality

Why should we prioritize continuous training? 7 compelling...

Switzerland experienced a record-breaking summer season in 2023, with a massive influx of American tourists...

  • Training
Laurent Cordaillat’s teachings to infuse positivity into your life

Laurent Cordaillat’s teachings to infuse positivity into your...

During a recent breakfast event organized by Hotelis Academy for our valued clients and partners,...

  • Training