David Garnier

Passionné de vin et de gastronomie, David a orienté sa carrière dans l’hôtellerie de luxe sur la Riviera Vaudoise et dans l’entrepreneuriat en Espagne et en Suisse. Il est diplômé du certificat de sommelier de l’ASSP, du diplôme de commerce du vin de l’école du vin de Changins et du WSET niveau 3. Il est aujourd’hui vice-président de l’Association Suisse des Sommeliers Professionnels de Suisse romande où l’objectif est de transmettre et promouvoir le métier de sommelier. C’est naturellement qu’il se dirige dans la formation en enseignant au sein de l’Association Suisse des Sommeliers Professionnels.

David Garnier

You may also like

Hotelis Academy: Developing the skills of local hospitality professionals

Hotelis Academy: Developing the skills of local hospitality...

It is a well-known fact that Switzerland is home to some of the best hospitality...

  • Training
Why should we prioritize continuous training? 7 compelling reasons for Swiss hospitality

Why should we prioritize continuous training? 7 compelling...

Switzerland experienced a record-breaking summer season in 2023, with a massive influx of American tourists...

  • Training
Laurent Cordaillat’s teachings to infuse positivity into your life

Laurent Cordaillat’s teachings to infuse positivity into your...

During a recent breakfast event organized by Hotelis Academy for our valued clients and partners,...

  • Training